Прикраси з котами – завжди витончено та ніжно!

Главная Блог Прикраси з котами – завжди витончено та ніжно!

Срібне кільце Кіт з довгим хвостом

Котики завжди привертали увагу не лише своїми милими витівками, а й грацією та пластикою, з якою вони їх роблять. А стильні та модні прикраси – це найпоширеніший спосіб зробити зовнішність більш яскравою, привабливою або навіть чарівною. І саме тому прикраси з котами давно стали одним з наймодніших трендів, які не пройдуть ніколи. Прикраси з кішками як і завжди лишаються  прекрасним подарунком, відмінним доповненням практично до будь-якого образу, який Ви вирішите створити.

Перенести котячу натуру на себе і підкреслити свою індивідуальність і неповторність – відмінна ідея для сучасної жінки, яка бажає привернути до себе захоплені погляди.

До того ж, прикраси з котиками – чудовий створювач гарного настрою, адже викликають лише відчуття прихильності та любові. Вони з особливим характером, витончені, акуратні і вільні від забобонів. Завдяки різноманіттю, відповідна модель знайдеться для кожного поціновувача, естета і найдосвідченіших модниць.

Каблучки з котами

Кільце з кішкою – вибір витонченої особи, яка, безсумнівно, любить цих граціозних дивовижних тварин. Така каблучка чудово підходить і у якості повсякденної прикраси, так і для урочистого випадку. Наприклад, маленькі котики, які ніжно тримають у лапках сердечко, чи витончено обвивають пальчик довгим хвостом з легкістю зроблять свою володарку центром загальної уваги.

Підвіски, сережки та браслети з котами

У комплект до каблучки варто додати підвіску з котом та відповідні сережки, які тільки підкреслять Вашу красу. А браслет з котиком – завершить цю чудову композицію.

Брошки з котами

Брошку з котиком можна носити не тільки як окремий аксесуар, але й як елегантну закріпку для палантина або стильної шийної хустки. Саме тому брошки з котами стануть не просто практичним аксессуаром, а чудовим стильовим доповненням.

Крім художної сторони, на сьогодні дуже просто обирати прикраси з котами й за матеріалом. Це може бути благородне срібло, скло та кераміка, чи різноманітні метали і сплави, красиво та акуратно вкриті кольоровою емаллю. Вибір виключно за Вами!